Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Skål för oss och Sol i minnet! -projektet.

31/05/2017

Det för länge sen planerade festliga tillfället då vi äntligen får skåla i skumvin inför projektet Sol i minnet var idag! Mötet ordnades i högnästet för projektet på Busholmen i Victoria kvarteret i Helsingfors.

 Sommaren är annalkande och solen skiner! 

 

På plats damerna från fonderna; Annika Pråhl, Åsa Rosenberg, Klara Paul och Viveka Åberg. Projektfotografen Terhi Paukku är på plats och dokumenterar händelsen. Taina Semi delar med sig av sina kloka tankar och kommer också på den geniala idén att låta våra gäster ta del av en liten pytte workshop där deltagarna får sia om framtiden för Sol i minnet! -projektet.

Hur ser det ut på hemmen efter tre år? Svaren är överraskande fina och inspirerande! ...och vi lovar att jobba, jag och Taina, med dessa värdefulla råd i tankarna under de kommande åren för att uppnå målen på de valda enheterna!

 

Lilli 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now