Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Skål för oss och Sol i minnet! -projektet.

Det för länge sen planerade festliga tillfället då vi äntligen får skåla i skumvin inför projektet Sol i minnet var idag! Mötet ordnades i högnästet för projektet på Busholmen i Victoria kvarteret i Helsingfors.

Sommaren är annalkande och solen skiner!

På plats damerna från fonderna; Annika Pråhl, Åsa Rosenberg, Klara Paul och Viveka Åberg. Projektfotografen Terhi Paukku är på plats och dokumenterar händelsen. Taina Semi delar med sig av sina kloka tankar och kommer också på den geniala idén att låta våra gäster ta del av en liten pytte workshop där deltagarna får sia om framtiden för Sol i minnet! -projektet.

Hur ser det ut på hemmen efter tre år? Svaren är överraskande fina och inspirerande! ...och vi lovar att jobba, jag och Taina, med dessa värdefulla råd i tankarna under de kommande åren för att uppnå målen på de valda enheterna!

Lilli