Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

På infoturnè runt om i Svenskfinland!

08/06/2017

 

 

 

 

Sol i minnet projektet har väckt ett mycket stort intresse och 

34 enheter runt om i Svenskfinland har kontaktat mig och vill veta mera! Min uppgift nu i maj juni har varit att öppna upp projektet för dem, berätta vad det innebär att delta, vad vi som projekt kan ge och vad allt de som enhet kan få. För någon vecka sedan var jag i Österbotten, ett första varv, ser det ut som... 

Den här veckan har fört mig till Västra Nyland, Östra Nyland och Helsingfors. Jag kan berätta att det stora intresset har överraskat mig totalt, men också glatt mig för det visar hur välkommet ett dylikt  projekt är!

 

-Lilli

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now