Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Tre hem för minnessjuka valda till Sol i minnet! projektet.

Nu har jag och Taina Semi valt de tre hem för minnessjuka som kommer att medverka i Sol i minnet under tre år! Jag kan börja med att berätta att det inte var ett lätt val på ngt sätt. För att vara exakt visade 38 hem runt om i Svenskfinland ett större eller mindre intresse för projektet och kontaktade oss. Några valde att i ett tidigare skede meddela att de bestämt att inte vara med. Det fanns de som redan tyckte att att de egentligen hade det bra.

Kan inte alla hemmen få vara med frågade vi oss flera gånger? Vi har inte resurser till det konstaterade vi, men kom också på att öppna projektet för satelliter dvs tio enheter får skicka 2-6 personer med på utbildningsdagarna och seminarierna.

För att inte hålla er i spänning mera avslöjar vi nu äntligen nyheten:

Regionerna som medverkar är följande:

Nyland, Åboland och Österbotten.

Orterna är Karis, Pargas och Jakobstad.

Och ta-da dam...

enheterna är Anemone, Björkebo och Hötorgcentret!

Vi gratulerar de valda enheterna till medverkan i Sol i minnet! projektet. Vi är glada, de är glada...ännu i alla fall.

Med önskan om en Skön och Glad Sommar!

Lilli och Taina