Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Träff med de Österbottniska satelliterna på Carl& Carolina den 17.8.2017 i Vasa.

18/08/2017

 

 

Det känns viktigt för mig att träffa personligen de människor som deltar från de valda satellitenheterna i Sol i minnet! projektet.

Att få ett ansikte, ett namn, en röst, tankar och givetvis kontaktuppgifter. 

Igår var Österbotten i turen. 

Tack till Föreståndare Viveca Salminen som erbjöd oss ett vackert utrymme vid Carl&Carolina!

Jag undrar om solen alltid skiner i Vasa, både ute och inne? Så kändes det i alla fall för mig igår. Stämningen var på topp och vi gick genom detaljer, tidtabeller och kriterier för satellitenheterna att deltaga. Höstens utbildningseftermiddagar är tre till antalet, vårens fyra, dessutom ordnas ett höstseminarium den 23 november kl10-16 i Jakobstad på Hötorgcentret dit alla inblandade inbjuds att närvara.

Projektet erbjuder satellitdeltagarna gratis utbildning under tre år Resor och övriga kostnader står enheterna eller personerna själva för. Utbildningen sker i egen region förutom höstseminarierna som växlar mellan Jakobstad 2017, Karis 2018 och Pargas 2019.  Vad projektet kan ge  förutom många  nya kontakter och mycken inspiration, många praktiska idéer till det dagliga arbetet också mängder av kultur och konst i vården, glädje och skratt.

 

 

 

 

 

 

 

På plats igår var representanter från Solbacken i Närpes, Carl&carolina i Vasa, Dagcentret Azalea i Jakobstad, Betsy Folkhälsan i Jakobstad, Sylviahemmet / Herberts Hus i  Kronoby, Daglunden och Sandlunden i Larsmo.

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now