Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

"Kusinträffen" på Busholmen

13/09/2017

Igår var det dags för mig att träffa representanter från de sista av satelliter som presenteras på den här bloggen och som deltar i Sol i minnet! där Folkhälsans Kristinagården i Helsingfors samt Servicehusstiftelsen i Sibbo och där enheten Linda var representerade med två personer var.

 

 

 

 

Den här gången behövde jag inte resa till en annan ort utan kunde traska över tröskeln från mitt hem till mitt arbetsrum på Busholmen, arbetsväg ca 1 meter! Lyx, vardagslyx eller arbetslyx! Till mitt arbete hör ju annars att pendla mellan Karis, Pargas och Jakobstad så jo,  jag kommer nog att ha längre väg till arbetet mången gång ännu under de kommande tre åren.

Kusinträffen kommer därav att det visade sig att ena Sibbo representanten och den ena Helsingfors representanten var kusiner. Så också det ledde till kramar, skratt och överraskade miner!

 

Efter den här träffen och bara jag fått exakt veta alla satellitdeltagares namn och kontaktuppgifter och att dessa personer förbinder sig att deltaga i utbildningseftermiddagar samt i endags seminarium under tre år, lämnar jag satelliterna och börjar koncentrera helt och hållet på våra huvudhus som är Malmkulla i Pargas,( Björkebo valde att fungera som satellit istället) Anemone i Karis och Hötorgcentret i Jakobstad. Så roligt att äntligen få presentera dem mycket snart!!

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now