Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

"Kusinträffen" på Busholmen

Igår var det dags för mig att träffa representanter från de sista av satelliter som presenteras på den här bloggen och som deltar i Sol i minnet! där Folkhälsans Kristinagården i Helsingfors samt Servicehusstiftelsen i Sibbo och där enheten Linda var representerade med två personer var.

Nylands (Helsingfors och Sibbo) satellitenheter på möte!

Den här gången behövde jag inte resa till en annan ort utan kunde traska över tröskeln från mitt hem till mitt arbetsrum på Busholmen, arbetsväg ca 1 meter! Lyx, vardagslyx eller arbetslyx! Till mitt arbete hör ju annars att pendla mellan Karis, Pargas och Jakobstad så jo, jag kommer nog att ha längre väg till arbetet mången gång ännu under de kommande tre åren.

Kusinträffen kommer därav att det visade sig att ena Sibbo representanten och den ena Helsingfors representanten var kusiner. Så också det ledde till kramar, skratt och överraskade miner!

Efter den här träffen och bara jag fått exakt veta alla satellitdeltagares namn och kontaktuppgifter och att dessa personer förbinder sig att deltaga i utbildningseftermiddagar samt i endags seminarium under tre år, lämnar jag satelliterna och börjar koncentrera helt och hållet på våra huvudhus som är Malmkulla i Pargas,( Björkebo valde att fungera som satellit istället) Anemone i Karis och Hötorgcentret i Jakobstad. Så roligt att äntligen få presentera dem mycket snart!!

Lilli hon orkar prata hon...