Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Vår andra huvudenhet i Sol i minnet heter Malmkulla och finns i Pargas.

21/09/2017

Om ni läser en äldre blogg ser ni att Björkebo i Pargas var den som först skulle vara vår andra huvudenhet. Men där valde de att stanna som satellitenhet i projektet och då fick vi möjligheten att samarbeta med Malmkulla bäddavdelning i Pargas istället.

Välkomna med !! Avdelningen som vi i Sol i minnet! projektet ska koncentrera oss på kallas Salongen.

 

Såhär fint berättar vikarierande avdelningsskötare Sari Gustafsson om varför de vill vara med: Malmkulla bäddavdelning vill att Salongens enhet är med i Sol i minnet projektet för att kunna erbjuda patienterna en vardag där skratt, glädje, humor och konst får ta en större plats i vården. Projektet öppnar upp för nytänkande och att skapa en kultur på en bäddavdelning där personalen vågar bjuda på sig själv och ser möjligheter som finns till att skapa en meningsfull vardag för minnessjuka.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now