Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Jag har fått en ny vän!

En viktig del i Sol i minnet projektet är också kontakten med de anhöriga. Jag hade äran att få närvara på en anhörigträff häromdagen på ett av våra hus som medverkar i projektet där jag också träffar frun till mannen jag just ska berätta om. Hon ger mig tillstånd till att visa bilden.

Under mitt allra första besök på avdelningen där projektet kommer att verka kommer en man långsamt gående längs gången, närmar sig mig där jag sitter på en soffa. Han stannar framför mig men ser inte på mig. Jag ber honom sitta ner vilket han gör. Tilltalar honom men han säger ingenting. Pratar dittan och dattan men han reagerar inte. Konstaterar att då sitter vi bara alldeles tysta, tills han plötsligt säger "Sukula" och efter en stund "Lilla Teatern" med klar och tydlig röst. Känner vi varandra, vem är du? Han säger ingenting mer. Han stiger upp och går.

Händelsen berör mig djupt.

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now