Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Korta nätter, tidiga väckningar och långa arbetsresor..

Nu talar vi om våra egna attityder och om hur vi lyckas att tänka positivt trots att det kan kännas tungt och jobbigt stundvis. Vi jobbar på det. Inget kommer gratis. Som att duka vackert i tågkupén, äta gott och skratta mycket trots korta nätter, tidiga väckningar och långa arbetsresor....Jag frågar mig om det är då så att det är längre väg för en Helsingforsare att ta sig till Jakobstad än tvärtom? Taina och jag har nu åkt ett antal gånger dit, under samma dag, och dessutom dragit en personalutbildnings eftermiddag där emellan.

Vårt LYFT en kylig novembermorgon åt oss själva är att istället för att handla kaffe och croissant på järnvägsstationen att satsa på egen vägkost.

Såhär kunde det se ut en tidig morgon kl 6.20

,

"Pippi" äter frukost.

Voila!

Och sen då? Hemåt åker vi ju "nedförsbacke" så det går undan, minerna är glada, finurliga och upprymda.

Taina och Lilli i novembermörkret.