Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Jul i sinnet!

Den 16.12 träffas några volontärer och artister i mitt arbetsrum på Busholmen i Helsingfors för en liten inspirationsdag inom Sol i minnet! Något bortfall från Nylands gruppen orsakades av magsjuka och Österbottens frånvaro berodde på diverse artistuppdrag på annat håll.

Men det kommer flera tillfällen!!

Tänk att det lätt kan blir så extra roligt fast alla inte ens känner varandra från förut, då vi bara sätter igång bland tyger, trådar, gummiband, tygblommor och järntråd och konstaterar dessutom att en person är jättebra att sy på symaskin, och att vi inte visste det i förväg, men det underlättar förverkligandet av kjolar avsevärt.

Lite mat och skratt varvas i dagen.

Artistisk koncentration!

Det trollades fram sprudlande färgrika diadem och kransar för våra volontärer och artister i projektet!

Hurra, vi kommer att synas i vardagen på avdelningarna!

Färgbad i höstmörkret!

Här avrundar jag året och önskar alla som medverkar i projektet Sol i minnet! en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2018!