Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Alla kan allt...med lite hjälp!

En sak är att alla medverkande i Sol i minnet! projektet, både huvudhus och satelliter, presenterade sina olika LYFT på höstseminariet i Jakobstad. En annan sak är vad som hände sen, eller vad som hände redan före? Hade man EN idé man satsade allt på, eller bytte man ut den mot ngt annat? 

Inspirerade av Sol i minnet  har man i Larsmo prövat på olika saker, misslyckats, bytt ut och vågat. Förberedelserna för julmiddagen satte igång redan tidigare i höstas inspirerat av Sol i minnet! med mottot "Alla kan allt...med lite hjälp"

 

Jag  fick sedan post om projektet häromdan som jag gärna delar med er alla:

 

 

"Hej!"

"Vi här på Daglunden i Larsmo har jobbat med vårt projekt, som vi nu har avslutat för denna säsong. Vårt projekt blev lyckat. Vi startade redan i höstas med att safta och sylta. Vi bakade och frös in i vår nyinskaffade frys. Alla hjälptes åt."

 

 

 Det är viktigt att man smakar av, för att veta om det blir gott!

 

 

Ibland fick vi stanna upp för att beundra naturen som vi har utanför. 

 

Gästerna på dagcentret bjöd in gäster!

 

"Så kom julen med julmiddagar, som vi alla väntat på. Vi dukade fint i julfärger. Klädde oss i våra bästa kläder och bjöd in våra gäster. Alla fick bjuda in en speciell gäst. En vän, make,eller anhörig. Alla var hjärtligt välkomna.

På borden fanns bland annat hemgjorda lådor, älgstek från Esse, rökt skinka, gråsaltad skinka, köttbullar, stekt gös från Larsmo, kallrökt lax, sikröra, löksill, potatissallad, rödbetssallad, hembakt bröd m.m

Avslutningsvis åt vi traditionell plommon- och russinsoppa med grädde.

Alla gick hem med mätt mage och julglädje i hjärtat."

 

"Festen blev mycket lyckad. Vi kommer troligen att införa den här tillställningen som en återkommande tradition."

 

 

 Jag tackar för trevlig post jag får alltid nu och då och publicerar gärna på bloggen era berättelser om idéer som ni satt igång med och som inspirerats av medverkan i Sol i minnet! projektet!

Avslutningsvis vill jag önska er Ett Riktigt Gott Nytt  År 2018, med en önskan att  året fylls av mod till nya idéer som ser dagsljuset inom Sol i minnet!projektet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now