Arkiv

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Hej i hettan,

 

...är det inte ofta jag får säga under den finska sommaren, men i år får och kan jag det! 

Redan under våren bearbetade jag på ett längre textmaterial som sedan skulle bli mitt sommarprat på radion.

Om du vill lyssna går du till Arenan och sök upp Radio Vega Sommarpratare 2018,  där hittar du mig torsdagen den 26.7 prata om det viktigaste jobbet jag nu just gör, Sol i minnet! men också om mitt liv och varför jag överhuvudtaget kommit in på det där med minnessjuka efter att jag i femton år jobbat med mitt livsprojekt Sjukhusclowner rf.  Jag delar också av min musiksmak och speciellt då pratet innehåller så mycket ord har jag valt instrumentalmusik förutom den sista låten.

 

...hälsar jag från mitt kontor, ännu idag  i trädgården bland grundlurade getingar. Jag har hängt upp en papperspåse som ska jaga bort de nyfikna individerna då de tror att någon annan byggt ett bo här. Ärligt talat är jag inte säker att det funkar...

 

Ha det så bra,  tills vi snart sätter igång på allvar med det andra året av Sol i minnet! projektet. 

 

 

Lilli

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

SOL I MINNET!

  • Facebook Social Icon

©2017-2019 BY SOLIMINNET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now