Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Soliga Satellitkrafter

Visst är det bra att satellitenheterna är en del av Sol i minnet! Personerna som varit en del av projektet har också mången gång kommit med överraskande idéer men också visat mod och töjt på sina kreativa gränser.

Österbottniska satellitenheterna önskade att vi skulle inom ramen för Sol i minnet ordna inspirationsdagar för dem. Som förslag på ställe kom vår Österbottniska bondlänga.."kunde det vara möjligt att åka dit?

Vi hittar ett datum för maj 2019. "Vad tycks Lilli?"

"Jaha men vad vill ni göra då undrar jag?

"Ha tid för diskussion, god mat och samvaro"

"Workshop i kransbindning"

"att få hjälp med att utveckla dr Lambert-rollen"

"...mera roligheter"

"publiv"

Närpes-damerna hade åkt iväg redan kvällen innan då vi följande dag kom på att ta den här bilden.

Bakom kameran stod Isabella Lindblom och framför den den resterande närvarande gruppen.

Kontentan var att vi kom varandra närmare, diskuterade och skrattade mycket, tänjde på gränserna genom att klara av övernattning i "femstjärnig" stugmiljö och allt vad det innebär med inget rinnande vatten, vedeldning och utedass. Mysfaktorn dock hög i denna miljö!

Men såpass bra gick det att det kom ett klart önskemål om reunion här på samma ställe efter att Sol i minnet projektet avslutats våren 2020.

Hej så länge

Lilli