Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Håll i hatten nu är Dr Lambert på turné!!

I Sol minnet projektet har det fötts många roliga idéer men projektet har också inspirerat till att våga ta steget till att skapa en karaktär. Dr Lambert är en sådan. Han gestaltas av Åsa-Maria Åsvik från vår satellitenhet Azalea dagcenter.

Det kommer en hälsning från Kronoby där dr Lambert varit i farten:

Dr Lambert himself

13.9 DR LAMBERT ARTIST BESÖK Dr Lambert tog kontakt och ville besöka oss i Kronoby. Efter att han uppträtt i Karis för alla SIM:are uppmuntrade vi Hen till detta artisteri. Som Tack för att vi uppmuntrat ville Lambert komma och diagnostisera våra klienter. Dr Lambert tog Kronoby med storm. Våra klienter fick sin Skratt-ranson fylld för flera dagar framåt.

Besöket som varade i ca 1timme innehöll diagnoser som förlorade"maga-knappar", hemorojder, graviditet, "gubbsjuka" & förstoppning. Fantastiskt att se så glada klienter, sån glädje, det spontana skrattet, förväntan till och med anhöriga som deltog.

Klienter hittade ord när Dr Lambert intervjuade dem (annars apatiska klienter)-

U.t. frågade klienterna ännu på kvällen efteråt om doktorn och diagnoserna, klienterna mindes och skrattade gott åt det länge. Vi hoppas på flera besök av Dr Lambert månne han har nya diagnoser då. Tack Dr Lambert!

Ja vad kan man tillägga annat än att det här är en fungerande skrattmedicin när den är som bäst!

hälsar Lilli