Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Är det just dig vi söker, i Karis med omnejd?

Skulle du vilja skänka en timme eller två av din tid till volontärbesök på Villa Anemone? Kom med i vårt glada gäng i olika åldrar som lägger en guldkant i tillvaron för boenden på Blå-, Röd- och Gulsippan. I hemmet bor personer som har en minnessjukdom.

Vårt program med aktiviteter består bland annat av: utevistelse, högläsning, struntprat, lite skoj, musikstunder, närvaro, handmassage, nagellackning, lyssnande, bakning med boenden och caféverksamhet i hemmet.

Verksamheten koordineras via projektet Sol i minnet! som ordnar infotillfällen för volontärer.

Följande gång infotillfälle 14.11 kl 15:30 i Villa Anemone i Salongen på andra våningen.

Välkommen!

Hör gärna av dig och anmäl dig till Bernadetta Stenström på Villa Anemone.

Tel: 019 289 3656