Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Tack för att du finns!

Aktiviteterna vid Sol i minnet enheterna i Karis, Jakobstad och Pargas samt våra satellitenheter pågår av vårdare, volontärer och artister för att lägga en guldkant i tillvaron för boenden i vardagen.

De äldres vecka firas traditionellt runt om i landet på olika boenden varje höst. Då ordnas det mycket program vilket är bra och välkommet. Vi i Sol i minnet hoppas på äldres vecka och meningsfullt liv varje vecka!!

Utevistelse är en del av vardagen som flera volontärer beundransvärt tagit hand om. Boenden har fått besöka modevisning och konsert som varit mycket uppskattat. Det har regelbundet ordnats café verksamhet på alla våra huvudenheter som föregåtts med bakning med boenden föregående dag. Kransbindning av de vackraste höstlöven med boenden och volontärerna.

Men nu låter jag bilderna berätta istället för tusen ord...

De godaste munkarna till Café Solstrålen!

Munkar mums!

Förberedelser inför...

...Café Koppen som rullar vidare

Vi firar 90 åringen

Regelbunden utevistelse