Recent Posts

Arkiv

Tags

No tags yet.

Trettio Sol i minnet-coachar färdiga att sprida ordet!


Allt måste vara väl genomtänkt då man ska sammanstråla med 32 personer som rest från olika delar av landet till ett specifikt ställe en tidig måndagsmorgon i januari. För att alla ska hitta bussen ordnar jag en "vägvisare" till stationen. Bravo Dani, du kan det där med att synas!!!

Den 20-21 januari samlades vi till ett avslutande seminarium för våra Sol i minnet Coachar. Vädret var varmt och soligt i ett underskönt landskap i Kyrkslätt men vi satt inomhus och jobbade och gick genom hemuppgifterna coach-adepterna fått av Taina, och via skratt och tårar lyssnade vi på hisnande beskrivningar från resan som våra SIM enheter vandrat, via powerpoint presentationer, dikt, film och teater.

Det var fint att se en märkbar förändring av våra deltagare att från att ha i början av projektet varit lite försiktiga, rent av blyga och kanske inte vana att säga ifrån vad de tänkte, nu trängdes i kö, om och om igen för att få säga sitt, då det tex gällde att ge feedback till varandra efter presentationerna.

Jag vill säga att....

Nu återstår det sista halvåret med en sista praktik och lyft inom projektet som presenteras på Simferensen i maj och sedan får de egna vingarna bära.

Energiknippen!

Watch the Sprallig once! Love you!

Hm. Jag försökte ta en allvarlig bild på damerna från Närpes, men det gick bara inte!

Huvudhusen i SIM projektet:

Malmkulla Salongen Pargas

Hötorgcentret Villa Rosalie

Jakobstad

Villa Anemone Blå-Röd och Gulsippan

Karis

Taina hade också en liten workshop för ledningsgruppen för huvudhusen som började med en till synes enkel uppgift:

"Skriv en Haiku dikt om personcentrerat ledarskap" ...och nu efteråt kan jag berätta att slutet gott allting gott!